013-14 56 46

Bilförsäljning

013-10 55 60

Service & delar
 
East Sweden Rally 2016

East Sweden Rally 2016

Den 9-10 september avgjordes SM deltävlingen East Sweden Rally med start och mål i Linköping!

I år började rallyt på fredagkvällen med start på Stora torget vid Folke Filbyter!

Till detta rally hade jag en ny kartläsare: Alexander Björnsson från Anderstorp RC.

 

Redan på andra sträckan fick vi problem efter att ha gått lite för långt ned i ett dike och slagit sönder ett motorfäste så både laddning och kylning slutade fungera. Men enligt SM reglerna kan man starta om till nästa etapp om man hinner laga bilen. Kl 00.30 hade Martin, Patrik och David ordnat allt och vi kunde starta om på lördag morgon med tidstillägg.

 

 

På lördagen försökte vi hitta en rytm och tempo utan att ta några större risker eftersom vi inte hade möjlighet att köra ifatt den tid vi tappat .

 

Vi slutade på fjärde plats i klassen och plats 31 totalt och fick 12st SM poäng. Det var ett tufft rally med Sveriges längsta rallysträcka på många år, sträcka 6 som var hela 35 km med ett långt asfaltavsnitt mitt på sträckan.

Previous Article East Sweden Rally 2015
Next Article Facebook
Print
5846 Rate this article:
No rating

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Stolt och glad!

Stolt och glad!

Stolt över våra fantastiska medarbetare och mycket glad över förtroendet från våra kunder. Efter april 2020 så är vi den Hondaverkstad i Sverige som har de mest nöjda kunderna. Jag vill rikta ett STORT TACK till våra fantastiska medarbetare och alla trevliga kunder som har gett oss toppbetyg. Detta känns extra stort nu eftersom april 2020 varit den mest speciella månaden i modern tid. Kom ihåg att göra service på din Honda så du också åker tryggt och säkert! /Robert Almevik