Auktoriserad Suzuki Återförsäljare

Auktoriserad Aiways Agent

Auktoriserad Honda Service ring
013-10 55 60

FINANSIERING

Vi erbjuder förmånlig avbetalning och leasing.

Det finns olika typer av avbetalning för din bil. Detta är ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar på till bilköp. Lånet läggs vanligen upp som ett annuitetslån som betalas av enligt önskad löptid och med samma belopp varje månad (gäller vid oförändrad ränta).

För privatpersoner gäller att minst 20 % av bilens pris betalas i handpenning, antingen som en kontantinsats eller genom en inbytesbil, allt enligt konsumentkreditlagens direktiv. Resterande belopp betalas av månadsvis. Avbetalningen löper normalt mellan 12 och 84 månader för nya bilar och 12 och 60 månader för begagnade bilar.

Du får kreditbesked direkt hos din återförsäljare som även sköter allt kring avbetalningskontraktet. Vid avbetalning ägs bilen av kredittagaren men Suzuki Finans har ett så kallat äganderättsförbehåll vilket innebär att bilen utgör säkerhet för lånet och inte kan säljas innan krediten är löst. Normalt krävs därför ingen annan säkerhet.

 

Fördelar med billån

  • Ett billån skapar handlingsfrihet för dig eftersom du kan göra extraamorteringar eller lösa krediten när du vill utan kostnad.
  • Låneutrymmet på din bostad finns kvar som buffert eller till investeringar i boendet, när du tar ett billån med bilen som säkerhet.
  • Räntan är avdragsgill i din deklaration, vilket gör att du får tillbaks 30 % av räntekostnaden.

SUZUKI FINANSIERING

Alla ska ha råd med en ny Suzuki!

Vi vill ge fler möjligheten att köra en ny Suzuki – ingen ska längre behöva tumma på varken trygghet, snygghet eller körglädje.

Därför erbjuder vi flera olika möjligheter att finansiera din nya Suzuki på. Här går vi igenom de två vanligaste – billån och privatleasing. Vi samarbetar med DNB Finans, en av de ledande nordiska aktörerna inom bank och finans.